Diensten

Op het gebied van WordPress kan ik je op vele manieren van dienst zijn:

  • Een website ‘from scratch‘, inclusief ontwerp, hosting etc.
  • Je eigen ontwerp vertalen naar een WordPress template
  • Omzetten van een bestaande website (al dan niet vanuit ander CMS) naar WordPress
  • Trouble Shooting
  • Zoekmachine-optimalisatie

Wat kost een website?

Euhm…Wat kost een huis…? Lastig te zeggen en afhankelijk van nogal wat factoren. Ik kan en wil in elk geval niet concurreren met de prijsknallers waar je voor 500 euro een complete website kunt krijgen. Elke website die ik bouw is maatwerk, en dat kan ik niet leveren voor die prijs.

Een echte offerte kan ik pas maken als ik een idee heb van de wensen die jij hebt en van de hoogte van het budget dat je daarvoor hebt.

Waarom wil je mijn budget weten?

Allereerst kan ik me voorstellen dat je meerdere partijen benadert voor een offerte. Wanneer die allemaal van een ander budget uit gaan is het natuurlijk moeilijk vergelijken wat de beste offerte is. Bovendien kan ik wanneer ik je budget weet veel beter met je meedenken, je adviseren en eventueel suggesties doen voor (goedkopere) alternatieven voor de wensen die je hebt.

Als ik naar het budget moet raden is de kans ook groot dat ik een offerte maak die niet bij je past. Er zijn dan eigenlijk twee uitkomsten mogelijk:

 1. ik doe een voorstel dat boven je budget is en jij gaat naar een ander, terwijl ik voor een lager bedrag misschien met een ander voorstel was gekomen waar je wel akkoord mee zou zijn gegaan.
 2. ik doe een voorstel dat eigenlijk ónder je budget ligt; jij gaat akkoord, terwijl ik voor jouw hogere budget een nog betere website had kunnen maken die er nu dus niet komt…zonde.

Last but not least: mijn streven is niet om je budget op te maken, maar om je het beste voorstel te doen dat mogelijk is binnen jouw budget.